Webinari o računalnoj sigurnosti i Emsisoft proizvodima

Pridružite nam se na našim webinara kako biste imali priliku razgovarati s ekspertima za kibernetičku sigurnost i insajderima iz IT industrije. Saznajte više o najnovijim prijetnjama koje pogađaju tvrtke i pojedince te prikupite korisne informacije o našim proizvodima i uslugama. Naši webinari pružaju izvrsnu priliku da ostanete informirani o najnovijim trendovima u kibernetičkoj sigurnosti i da dobijete vrijedne savjete stručnjaka iz IT industrije.

Serija Emsisoft webinara Cyber Insider 2024

23. veljače 2024.

Emsisoft: Cyber Insider s Ryanom Chapmanom

Ryan ChapmanRyan Chapman autor je knjige SANS Forensics FOR528: Ransomware i Cyber Extortion zajedno s certificiranim instruktorom za SANS. U svom dnevnom poslu djeluje kao savjetnik za lov na prijetnje i odgovor na incidente. Ryan često predstavlja na konferencijama, uključujući vođenje radionica posljednje 4 godine na DefCon-u. U slobodno vrijeme provodi vrijeme sa svojom kćeri gledajući anime, igra puno Street Fightera i uživa u igranju retro videoigara.

POGLEDAJ

23. veljače 2024.

19. siječnja 2024.

Emsisoft Cyber Insider s Azimom Khodjibaevom

Azim KhodjibaevNaš prvi gost na Cyber Insideru 2024. godine je Azim Khodjibaev. Azim je viši obavještajni analitičar u Cisco Talos Threat Intelligence and Interdiction timu. S više od desetljeća iskustva u analizi obavještajnih podataka, Azim se posljednjih osam godina usredotočio na ruski APT i aktivnosti kibernetičkog kriminala. Radio je na mnogim projektima povezanim s ransomwareom i ima iskustva s izravnim angažmanom protivnika.

POGLEDAJ

Ostali događaji

13. rujna 2023.

TitanHQ i Emsisoft: Nova kombinacija za vašu sigurnost: AV + EDR i SAT

TitanHQ i EmsisoftVodeća zaštita endpoint računala sljedeće generacije s EDR-om u kombinaciji s vodećim rješenjem za podizanje svijesti o sigurnosti vođeno ponašanjem.

Analiza pokazuje da akteri prijetnji koriste socijalni inženjering za ciljanje tvrtki i pojedinaca. Kako se te prijetnje razvijaju, što to znači za vas, vaše klijente, vaše krajnje korisnike i kako se možete zaštititi od njih?

Na ovom webinaru otkrijte kako zaštita krajnjih točaka Next-Gen s EDR-om i obukom za podizanje svijesti o sigurnosti temeljenom na ponašanju pomažu u zaštiti od ciljanih napada sa stručnjakom za obuku o svijesti o sigurnosti Stephenom Burkeom, TitanHQ-om i partnerskim menadžerom Lukeom Connollyjem Emsisoftom.

POGLEDAJ

13. rujna 2023.

Danas je sjedište tvrtke Emsisoft na Novom Zelandu, ali održava globalnu prisutnost putem lokalnih timova u svim vremenskim zonama. Zlonamjerni softver ne spava, a ni mi.

 

iDrive autorised reseller