Uvjeti pružanja usluge

  • VRIJEME ČITANJA: 8 MINUTA

Suglasnost s uvjetima
Korištenjem naših usluga prihvaćate ove Uvjete. Ako se ne slažete s ovim Uvjetima, nemojte koristiti Usluge. Ako uslugama pristupate i koristite ih u ime tvrtke (kao što je vaš poslodavac) ili druge pravne osobe, izjavljujete i jamčite da imate ovlasti obvezati tu tvrtku ili drugu pravnu osobu na ove Uvjete. U tom slučaju, "vi" i "vaš" će se odnositi na tu tvrtku ili drugu pravnu osobu.

Politika privatnosti
Molimo pogledajte naša Pravila o privatnosti za informacije o tome kako prikupljamo, koristimo i otkrivamo informacije od naših korisnika. Prihvaćate i slažete se da je vaša upotreba Usluga podložna našim Pravilima o privatnosti.

Promjene Uvjeta pružanja usluge
Uvjete možemo ažurirati u bilo kojem trenutku, prema vlastitom nahođenju. Ako to učinimo, obavijestit ćemo vas objavljivanjem ažuriranih Uvjeta na web stranici ili putem drugih komunikacija. Važno je da pregledate Uvjete kad god ih ažuriramo ili koristite Usluge. Ako nastavite koristiti Usluge nakon što smo objavili ažurirane Uvjete, slažete se da vas obvezuju ažurirani Uvjeti. Ako se ne slažete s ažuriranim Uvjetima, više ne možete koristiti Usluge. Budući da se naše Usluge razvijaju tijekom vremena, možemo promijeniti ili prekinuti sve ili bilo koji dio Usluga, u bilo koje vrijeme i bez prethodne obavijesti, prema vlastitom nahođenju.

Korištenje usluga
(a) Podobnost. možete koristiti usluge samo ako imate 16 ili više godina i nije vam zabranjeno korištenje usluga prema važećem zakonu.

(b) Registracija i vaši podaci. Da biste koristili određene značajke Usluga, trebate stvoriti Račun. To možete učiniti putem web-mjesta ili mi možemo omogućiti pristup putem vašeg računa određenim uslugama društvenog umrežavanja trećih strana kao što su Google ili Facebook (svaki je "SNS račun"). Ako odaberete opciju SNS Račun, kreirat ćemo Vaš Račun izvlačenjem iz Vašeg SNS Računa određenih osobnih podataka kao što su Vaše ime, adresa e-pošte i drugi osobni podaci kojima nam vaše postavke privatnosti na SNS Računu dopuštaju pristup.

(c) Točnost podataka o računu. Važno je da nam dostavite točne, potpune i ažurne podatke za svoj Račun i pristajete ažurirati te podatke kako bi bili točni, potpuni i ažurni. Neuspjeh da to učinite mogao bi rezultirati obustavom ili ukidanjem vašeg računa. Suglasni ste da nikome nećete otkriti svoju zaporku računa i da ćete nas odmah obavijestiti o bilo kakvoj neovlaštenoj upotrebi vašeg računa. Odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dogode pod vašim računom, bez obzira znate li za njih ili ne.

(d) Prijave. Vašu prijavu može koristiti samo jedna (1) osoba. Jedna prijava koju dijeli više osoba nije dopuštena. Možete kreirati zasebne prijave za onoliko ljudi koliko je dopušteno prema primjenjivoj Pretplati (kako je definirano u nastavku). Emsisoft zadržava pravo pristupa bilo kojem ili svim vašim računima kako bi odgovorio na vaše zahtjeve za tehničku podršku.

Pretplata
Emsisoft može određene ograničene dijelove Usluga učiniti dostupnima besplatno. Emsisoft zahtijeva plaćanje naknade za korištenje dodatnih usluga (ili njihovih određenih dijelova) koje nisu dostupne besplatno na temelju pretplate ("Pretplata"). Emsisoft može pružiti dijelove dodatnih Pretplatničkih usluga bez plaćanja tijekom probnog razdoblja, ali mogućnost pristupa tim Uslugama bit će prekinuta na kraju probnog razdoblja. U bilo kojem trenutku tijekom probe i nakon toga možete kupiti pretplatu.

(a) Općenito. Kada kupite Pretplatu (svaka, "Transakcija"), izričito nas ovlašćujete (ili našu treću stranu za obradu plaćanja) da vam naplatimo takvu Transakciju. Možemo od vas zatražiti da dostavite dodatne informacije relevantne za vašu transakciju, uključujući broj vaše kreditne kartice, datum isteka vaše kreditne kartice i vašu adresu e-pošte i poštansku adresu za naplatu i obavijesti ("Informacije o plaćanju"). Izjavljujete i jamčite da imate zakonsko pravo koristiti sve metode plaćanja predstavljene bilo kojim takvim podacima o plaćanju. Kada pokrenete transakciju, ovlašćujete nas da pružimo vaše podatke o plaćanju trećim stranama kako bismo mogli dovršiti vašu transakciju i naplatiti vaš način plaćanja za vrstu transakcije koju ste odabrali (plus sve primjenjive poreze i druge naknade). Možda ćete trebati dati dodatne podatke kako biste potvrdili svoj identitet prije dovršetka transakcije (takvi podaci uključeni su u definiciju podataka o plaćanju).

(b) Pretplate. Ako kupite Pretplatu, bit će vam naplaćena primjenjiva naknada za pretplatu (koja može biti na mjesečnoj ili godišnjoj osnovi, ovisno o pretplati), plus svi primjenjivi porezi i drugi troškovi ("Naknada za pretplatu"), na početku vašu Pretplatu i svako razdoblje nakon toga (takvo razdoblje ovisi o Pretplati), po tada aktualnoj Naknadi za pretplatu. Ako kupite pretplatu, mi (ili naša treća strana za obradu plaćanja) ćemo

Automatski vam naplaćujem svako primjenjivo razdoblje na početku sljedećeg primjenjivog razdoblja vaše Pretplate tijekom razdoblja, koristeći podatke o plaćanju koje ste dali dok ne otkažete pretplatu. Prihvaćanjem ovog Ugovora i odabirom kupnje Pretplate, potvrđujete da vaša Pretplata ima značajke ponavljajućeg plaćanja i prihvaćate odgovornost za sve obveze ponavljajućeg plaćanja prije nego što vi ili Emsisoft otkažete svoju Pretplatu. Vaša Pretplata traje dok je vi ne otkažete ili dok mi ne prekinemo vaš pristup ili korištenje Usluga ili Pretplate u skladu s ovim Ugovorom. Cijene Usluga, uključujući, ali ne ograničavajući se na mjesečne naknade za pretplatu na Usluge, podložne su promjenama uz našu obavijest 30 dana unaprijed. Takva se obavijest može dati u bilo kojem trenutku.

(c) Izmjena pretplata. Nakon nadogradnje ili spuštanja na nižu razinu plana, bit će vam dodijeljen pro rata preostalo vrijeme u trenutnom ciklusu naplate. Međutim, nećete dobiti povrat novca ni za jednu uslugu već pruženu tijekom trenutnog razdoblja pretplate. Spuštanje plana pretplate na stariju verziju može uzrokovati gubitak značajki ili kapaciteta vašeg računa. Emsisoft ne prihvaća nikakvu odgovornost za takav gubitak.

(d) Otkazivanje pretplate. Novu pretplatu možete otkazati u roku od 30 dana od datuma početne transakcije i dobit ćete puni povrat novca. Ako se nešto neočekivano dogodi tijekom dovršetka transakcije, zadržavamo pravo otkazivanja vaše transakcije iz bilo kojeg razloga; ako otkažemo vašu Transakciju, vratit ćemo sve uplate koje ste nam već doznačili za takvu Transakciju. Bez ograničavanja prethodno navedenog, svoju Pretplatu možete otkazati u bilo kojem trenutku, ali imajte na umu da će takva otkazivanja stupiti na snagu na kraju trenutnog razdoblja pretplate. Za otkazivanje možete koristiti web-veze za otkazivanje navedene u pismu potvrde kupnje ili poslati e-poruku na  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Vi ćete biti odgovorni za sve Naknade za pretplatu (plus sve primjenjive poreze i druge naknade) nastale za trenutno tekuće razdoblje Pretplate. Ako otkažete, vaše pravo korištenja Usluga nastavit će se do kraja vašeg tada trenutnog razdoblja pretplate i tada će prestati bez dodatnih troškova; međutim, nećete dobiti povrat novca za neiskorištene Usluge.

Sadržaj i prava na sadržaj
Za potrebe ovih Uvjeta: (i) "Sadržaj" znači tekst, grafiku, slike, glazbu, softver, audio, video, podatkovne datoteke, log datoteke, binarne datoteke, autorska djela bilo koje vrste i informacije ili druge materijale koji su objavljeni, generirani, pruženi ili na drugi način dostupni putem Usluga; i (ii) "Korisnički sadržaj" znači bilo koji sadržaj koji vlasnici računa (uključujući vas) daju da bude dostupan putem Usluga. Sadržaj uključuje bez ograničenja korisnički sadržaj.

Vlasništvo nad sadržajem, odgovornost i uklanjanje
Emsisoft ne polaže nikakva vlasnička prava nad bilo kojim korisničkim sadržajem i ništa u ovim Uvjetima neće se smatrati ograničavanjem prava koja možda imate za korištenje i iskorištavanje vašeg korisničkog sadržaja. Podložno prethodno navedenom, Emsisoft i njegovi davatelji licence isključivo posjeduju sva prava, naslov i interes u i za Usluge i Sadržaj, uključujući sva povezana prava intelektualnog vlasništva. Prihvaćate da su Usluge i Sadržaj zaštićeni autorskim pravima, zaštitnim znakovima i drugim zakonima Sjedinjenih Država, Europske unije i drugih zemalja. Suglasni ste da nećete uklanjati, mijenjati ili prikrivati bilo koje obavijesti o autorskim pravima, zaštitnim znakovima, oznakama usluga ili drugim pravima vlasništva uključenim u Usluge ili Sadržaj ili uz njih.

(a) Prava na korisnički sadržaj koja ste dodijelili. Čineći bilo koji Korisnički sadržaj dostupnim putem Usluga, Emsisoftu ovime dajete neekskluzivnu, prenosivu, svjetsku, besplatnu licencu, s pravom podlicenciranja i korištenja Vašeg Korisničkog sadržaja u vezi s radom i pružanjem Usluga i Sadržaja vama i drugim vlasnicima računa.

(b) Odgovornost za korisnički sadržaj. Vi ste isključivo odgovorni za sav svoj korisnički sadržaj. Izjavljujete i jamčite da posjedujete sav svoj korisnički sadržaj ili da imate sva prava koja su potrebna da nam dodijelite licencna prava na vaš korisnički sadržaj prema ovim Uvjetima. Također izjavljujete i jamčite da niti vaš korisnički sadržaj, niti vaša upotreba i pružanje vašeg korisničkog sadržaja koji će biti dostupan putem usluga, niti bilo kakva upotreba vašeg korisničkog sadržaja od strane Emsisofta na ili putem usluga neće kršiti, zloupotrijebiti ili kršiti treće strana prava intelektualnog vlasništva, prava javnosti ili privatnosti, ili dovesti do kršenja bilo kojeg važećeg zakona ili propisa.

(c) Uklanjanje korisničkog sadržaja. Svoj korisnički sadržaj možete ukloniti izričitim brisanjem. Međutim, u određenim slučajevima, neki od vaših korisničkih sadržaja (kao što su javne objave ili komentari koje date) možda neće biti potpuno uklonjeni i kopije vašeg korisničkog sadržaja mogu nastaviti postojati na Uslugama. Nismo odgovorni za uklanjanje ili brisanje 

(ili neuspjeh u uklanjanju ili brisanju) bilo kojeg vašeg korisničkog sadržaja.

(d) Prava na sadržaj dodijeljena od strane Emsisofta. Podložno vašoj usklađenosti s ovim Uvjetima, Emsisoft vam dodjeljuje ograničenu, neisključivu, neprenosivu licencu, isključivo u vezi s vašom dopuštenom upotrebom Usluga.

Opće zabrane i Emsisoftova prava na provedbu
Suglasni ste da nećete činiti ništa od sljedećeg:

(a) Objavljivati, učitavati, objavljivati, podnositi ili prenositi bilo koji sadržaj koji: (i) krši, neovlašteno prisvaja ili krši patent, autorsko pravo, zaštitni znak, poslovnu tajnu, moralna prava ili druga prava intelektualnog vlasništva, ili prava javnosti ili privatnosti treće strane ; (ii) krši ili potiče bilo kakvo ponašanje koje bi kršilo bilo koji primjenjivi zakon ili propis ili bi dovelo do građanske odgovornosti; (iii) je lažan, lažan, obmanjujući ili prijevaran; (iv) je klevetnički, opscen, pornografski, vulgaran ili uvredljiv; (v) promiče diskriminaciju, netrpeljivost, rasizam, mržnju, uznemiravanje ili nanošenje štete bilo kojem pojedincu ili skupini; (vi) je nasilan ili prijeteći ili promiče nasilje ili radnje koje prijete bilo kojoj osobi ili entitetu; ili (vii) promiče nezakonite ili štetne aktivnosti ili tvari;

(b) koristiti, prikazivati, zrcaliti ili uokviriti Usluge ili bilo koji pojedinačni element unutar Usluga, Emsisoftov naziv, bilo koji Emsisoftov zaštitni znak, logotip ili druge vlasničke informacije, ili izgled i dizajn bilo koje stranice ili obrasca sadržanog na stranici, bez Emsisoftovog izričiti pismeni pristanak;

(c) Pristup, diranje ili korištenje nejavnih područja Usluga, Emsisoftovih računalnih sustava ili tehničkih sustava isporuke Emsisoftovih pružatelja usluga;

(d) Pokušati ispitati, skenirati ili testirati ranjivost bilo kojeg Emsisoft sustava ili mreže ili prekršiti bilo koje mjere sigurnosti ili autentifikacije;

(e) Izbjegavati, zaobilaziti, uklanjati, deaktivirati, narušavati, dešifrirati ili na drugi način zaobilaziti bilo koju tehnološku mjeru koju provodi Emsisoft ili bilo koji Emsisoftov pružatelj usluga ili bilo koja treća strana (uključujući drugog korisnika) radi zaštite Usluga ili Sadržaja;

(f) Pokušati pristupiti ili pretraživati Usluge ili Sadržaj ili preuzimati Sadržaj iz Usluga korištenjem bilo kojeg motora, softvera, alata, agenta, uređaja ili mehanizma (uključujući paukove, robote, alate za indeksiranje, alate za rudarenje podataka ili slično) drugo osim softvera i/ili agenata za pretraživanje koje nudi Emsisoft ili drugi općenito dostupni web preglednici trećih strana;

(g) slati bilo kakve neželjene ili neovlaštene reklame, promotivne materijale, e-poštu, bezvrijednu poštu, neželjenu poštu, lančana pisma ili druge oblike traženja;

(h) koristiti bilo koje meta oznake ili drugi skriveni tekst ili metapodatke koji koriste zaštitni znak Emsisofta, URL logotipa ili naziv proizvoda bez Emsisoftovog izričitog pismenog pristanka;

(i) koristiti Usluge ili Sadržaj, ili bilo koji njihov dio, u bilo koju komercijalnu svrhu ili u korist bilo koje treće strane ili na bilo koji način koji nije dopušten ovim Uvjetima;

(j) Krivotvoriti bilo koje zaglavlje TCP/IP paketa ili bilo koji dio informacija zaglavlja u bilo kojoj poruci e-pošte ili diskusione grupe ili na bilo koji način koristiti Usluge ili Sadržaj za slanje izmijenjenih, varljivih ili lažnih informacija koje identificiraju izvor;

(k) Pokušaj dešifriranja, dekompiliranja, rastavljanja ili obrnutog inženjeringa bilo kojeg softvera koji se koristi za pružanje Usluga ili Sadržaja;

(l) ometati ili pokušati ometati pristup bilo kojem korisniku, hostu ili mreži, uključujući, bez ograničenja, slanje virusa, preopterećenje, plavljenje, slanje neželjene pošte ili bombardiranje usluga poštom;

(m) prikupljati ili pohranjivati bilo kakve osobne podatke iz Usluga od drugih korisnika Usluga bez njihovog izričitog dopuštenja;

(n) lažno predstavljanje ili lažno predstavljanje vaše povezanosti s bilo kojom osobom ili subjektom;

(o) prekršiti bilo koji primjenjivi zakon ili propis; ili

(p) Poticati ili omogućiti bilo kojem drugom pojedincu da učini bilo što od prethodno navedenog.

Iako nismo obvezni nadzirati pristup ili korištenje Usluga ili Sadržaja ili pregledavati ili uređivati bilo koji Sadržaj, imamo pravo to učiniti u svrhu rada Usluga, kako bismo osigurali usklađenost s ovim Uvjetima i pridržavali se primjenjivi zakon ili druge zakonske zahtjeve. Zadržavamo pravo, ali nismo obavezni, ukloniti ili onemogućiti pristup bilo kojem sadržaju, u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave, uključujući, ali ne ograničavajući se na, ako mi, prema vlastitom nahođenju, smatramo da je bilo koji sadržaj nepoželjan ili krši pravila ovih Uvjeta. Imamo pravo istražiti kršenja ovih Uvjeta ili ponašanje koje utječe na Usluge. Također se možemo konzultirati i surađivati s tijelima za provođenje zakona kako bismo procesuirali korisnike koji krše zakon.

Veze na web stranice ili resurse trećih strana
Usluge mogu sadržavati poveznice na web stranice ili resurse trećih strana. Ove poveznice pružamo samo kao pogodnost i nismo odgovorni za sadržaj, proizvode ili usluge na ili dostupne na tim web-mjestima ili izvorima ili poveznicama prikazanim na takvim web-mjestima. Prihvaćate isključivu odgovornost i preuzimate sve rizike koji proizlaze iz vaše upotrebe web stranica ili resursa trećih strana.

Raskid
Možemo prekinuti vaš pristup i korištenje Usluga, sami 

diskreciji, u bilo koje vrijeme i bez obavijesti. Svoj račun možete otkazati u bilo kojem trenutku slanjem e-pošte na  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Zadržavamo pravo i možemo izbrisati Korisnički sadržaj iz Usluga u roku od dvadeset četiri (24) sata nakon otkazivanja ili raskida Uvjeta. Ove informacije nije moguće povratiti nakon što je vaš račun otkazan ili ukinut. Nakon bilo kakvog prekida, prekida ili otkazivanja Usluga ili vašeg Računa, sve odredbe ovih Uvjeta koje bi po svojoj prirodi trebale preživjeti ostat će na snazi, uključujući, bez ograničenja, odredbe o vlasništvu, odricanje od jamstva, ograničenja odgovornosti i odredbe o rješavanju sporova.

Odricanje od jamstva
USLUGE I SADRŽAJ PRUŽAJU SE "KAKVI JESU", BEZ IKAKVIH JAMSTAVA. BEZ OGRANIČAVANJA GORE NAVEDENOG, IZRIČITO SE ODRIČEMO BILO KAKVIH PODRAZUMIJEVANIH JAMSTAVA U POGLEDU PRODAJE, PRIKLADNOSTI ZA ODREĐENU NAMJENU, TIHOG UŽIVANJA I NEKRŠENJA, TE BILO KAKVIH JAMSTAVA KOJA PROIZLAZE IZ SAVJETA POSLOVANJA ILI KORIŠTENJA TRGOVINE. Ne jamčimo da će Usluge ispuniti vaše zahtjeve ili biti dostupne na neprekinutoj, sigurnoj osnovi ili bez grešaka. Ne jamčimo za kvalitetu, točnost, pravovremenost, istinitost, potpunost ili pouzdanost bilo kojeg sadržaja.

Odšteta
Obeštetit ćete i zaštitit ćete Emsisoft i njegove službenike, direktore, zaposlenike i agente od i protiv bilo kakvih potraživanja, sporova, zahtjeva, odgovornosti, šteta, gubitaka te troškova i izdataka, uključujući, bez ograničenja, razumne pravne i računovodstvene naknade proizašle iz ili na bilo koji način povezan s (i) vašim pristupom ili korištenjem usluga ili sadržaja, (ii) vašim korisničkim sadržajem ili (iii) vašim kršenjem ovih Uvjeta.

Ograničenje odgovornosti
(a) NI EMSISOFT NI BILO KOJA DRUGA STRANA KOJA JE UKLJUČENA U STVARANJE, PROIZVODNJU ILI ISPORUKU USLUGA ILI SADRŽAJA NEĆE BITI ODGOVORNA ZA BILO KAKVU SLUČAJNU, POSEBNU, EKZEMPLARNU ILI POSLJEDIČNU ŠTETU, ILI ŠTETU ZBOG GUBITKA PROFITA, GUBITKA PRIHODA, GUBITKA UŠTEĐEVINE, GUBITKA UŠTEĐEVINE , GUBITAK PODATAKA ILI DOBRE VOLJE, PREKID USLUGE, OŠTEĆENJE RAČUNALA ILI KVAR SUSTAVA ILI TROŠKOVI ZAMJENSKIH USLUGA BILO KOJE VRSTE KOJE PROIZLAZE IZ OVIH UVJETA ILI U VEZI S OVIM UVJETIMA ILI IZ UPOTREBE ILI NEMOGUĆNOSTI KORIŠTENJA USLUGA ILI SADRŽAJA, BILO NA TEMELJU JAMSTVO, UGOVOR, DELIKT (UKLJUČUJUĆI NEMAR), ODGOVORNOST ZA PROIZVOD ILI BILO KOJA DRUGA PRAVNA TEORIJA, TE JE LI EMSISOFT ILI BILO KOJA DRUGA STRANA BILA OBAVIJEŠTENA O MOGUĆNOSTI TAKVE ŠTETE, ČAK I AKO SE OVDJE NAVEDENI OGRANIČENI PRAVNI LIJEK NIJE USPJELO. NJEGOVE OSNOVNE NAMJENE. NEKE JURISDIKCIJE NE DOPUŠTAJU ISKLJUČENJE ILI OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI ZA POSLJEDIČNU ILI SLUČAJNU ŠTETU, PA SE GORNJE OGRANIČENJE MOŽDA NE ODNOSI NA VAS.

(b) NI U KOJEM SLUČAJU UKUPNA ODGOVORNOST EMSISOFT-A KOJA PROIZLAZI IZ OVIH UVJETA ILI U VEZI S OVIM UVJETIMA ILI IZ KORIŠTENJA ILI NEMOGUĆNOSTI KORIŠTENJA USLUGA ILI SADRŽAJA NEĆE PREMAŠITI IZNOSE KOJE STE PLATILI EMSISOFT-U ZA KORIŠTENJE USLUGA ILI SADRŽAJA ILI STO AMERIČKIH DOLARA (100 USD), AKO Niste IMALI NIKAKVE OBVEZE PLAĆANJA PREMA EMSISOFTU, PREMA PRIMJENJIVOSTU.

(c) ISKLJUČENJA I OGRANIČENJA ŠTETE NAVEDENA GORE SU TEMELJNI ELEMENTI OSNOVE NAGODBE IZMEĐU EMSISOFT-A I VAS.

Mjerodavno pravo
Ovi Uvjeti i sve radnje u vezi s njima regulirat će se Novozelandskim zakonom o arbitraži i zakonima Novog Zelanda, bez obzira na njegove odredbe o sukobu zakona. Osim ako je drugačije izričito navedeno u odjeljku "Rješavanje sporova za potrošače", isključiva nadležnost za sve sporove (definirane u nastavku) koje vi i Emsisoft ne morate voditi bit će sudovi koji se nalaze na Novom Zelandu, a vi i Emsisoft odričete se bilo kakvih prigovor na nadležnost i mjesto u takvim sudovima.

Rješavanje sporova za potrošače
Sljedeći uvjeti ovog odjeljka primjenjuju se samo ako ste pojedinac koji koristi Usluge i Sadržaj za svoju osobnu upotrebu i ne predstavljate pravnu osobu.

(a) Obvezna arbitraža sporova. Svaki od nas se slaže da će svaki spor, zahtjev ili kontroverza proizašla iz ili u vezi s ovim Uvjetima ili kršenjem, prekidom, provedbom, tumačenjem ili valjanošću istih ili korištenjem Usluga ili Sadržaja (zajedničkim nazivom "Sporovi") rješavati isključivo obvezujuću, pojedinačnu arbitražu, a ne u klasnoj, zastupničkoj ili objedinjenoj tužbi ili postupku. Međutim, ako se iz bilo kojeg razloga Spor nastavi na sudu, a ne na arbitraži, i vi i mi se odričemo bilo kakvog prava na suđenje s porotom.

(b) Iznimke i isključivanje. Kao ograničene iznimke od gornjeg pododjeljka (a): (i) možete tražiti rješavanje spora na sudu za sporove male vrijednosti ako ispunjava uvjete; i (ii) svaki od nas zadržava pravo tražiti zabranu ili drugu pravednu olakšicu od suda kako bi se spriječilo (ili zabranilo) kršenje ili zlouporaba naših prava intelektualnog vlasništva. Osim toga, zadržat ćete pravo potpunog odustajanja od arbitraže i pokretanja spora ako nam dostavite pisanu obavijest o svojoj želji da to učinite e-poštom na  su 

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. u roku od trideset (30) dana od datuma kada ste prvi put prihvatili ove Uvjete.

(c) Pokretanje arbitraže. Ako želite pokrenuti arbitražu u sporu, morate nam poslati pismo na sljedeću adresu Emsisoft Ltd, 315a Hardy St, Nelson 7010, Novi Zeland, zahtijevajući arbitražu i opisujući spor. Ako želimo započeti arbitražu u sporu, poslat ćemo vam takvo pismo na adresu e-pošte ili kućnu adresu koju ste naveli.

Opći uvjeti
(a) Cjelokupni ugovor. Ovi Uvjeti predstavljaju cjelokupno i isključivo razumijevanje i sporazum između Emsisofta i vas u vezi s Uslugama i Sadržajem, a ovi Uvjeti nadjačavaju i zamjenjuju sve prethodne usmene ili pisane dogovore ili ugovore između Emsisofta i Vas u vezi s Uslugama i Sadržajem. Ako s vama izvršimo pismenu Narudžbenicu za pružanje Usluga ("Narudžbenica"), odredbe Narudžbenice će imati prednost nad svim odredbama Uvjeta koji su u suprotnosti s odredbama Narudžbenice. Ako arbitar ili nadležni sud smatra bilo koju odredbu ovih Uvjeta nevažećom ili neprovedivom, ta će se odredba provesti u najvećoj dopuštenoj mjeri, a ostale odredbe ovih Uvjeta ostat će na snazi i učinku. Ne smijete dodijeliti ili prenijeti ove Uvjete, po sili zakona ili na drugi način, bez prethodnog pismenog pristanka Emsisofta. Svaki vaš pokušaj dodjeljivanja ili prijenosa ovih Uvjeta, bez takvog pristanka, bit će ništavan. Emsisoft može slobodno dodijeliti ili prenijeti ove Uvjete bez ograničenja. Podložno prethodno navedenom, ovi Uvjeti obvezuju i vrijede u korist stranaka, njihovih nasljednika i dopuštenih opunomoćenika.

(b) Obavijesti. Sve obavijesti ili druga komunikacija koju daje Emsisoft prema ovim Uvjetima, uključujući one koje se tiču izmjena ovih Uvjeta, bit će poslane: (i) putem e-pošte; ili (ii) slanjem u Usluge. Za obavijesti poslane e-poštom, datumom primitka smatrat će se datum na koji je takva obavijest poslana.

(c) Odricanje od prava. Propust Emsisofta da provede bilo koje pravo ili odredbu ovih Uvjeta neće se smatrati odricanjem od takvog prava ili odredbe. Odricanje od bilo kojeg takvog prava ili odredbe bit će učinkovito samo ako je u pisanom obliku i potpisano od strane propisno ovlaštenog predstavnika Emsisofta. Osim kako je izričito navedeno u ovim Uvjetima, korištenje bilo kojeg pravnog lijeka prema ovim Uvjetima od strane bilo koje strane neće utjecati na njena druga pravna sredstva prema ovim Uvjetima ili na neki drugi način.

Podaci za kontakt
Ako imate pitanja o ovim Uvjetima ili Uslugama, kontaktirajte Emsisoft na  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Slični članci

Cjenik

Danas je sjedište tvrtke Emsisoft na Novom Zelandu, ali održava globalnu prisutnost putem lokalnih timova u svim vremenskim zonama. Zlonamjerni softver ne spava, a ni mi.

 

iDrive autorised reseller