Emsisoft Ransomware decryptor

Otključajte svoje datoteke bez plaćanja otkupnine

Važno je napomenuti da ne postoji garancija za ove besplatne alate i da ih treba koristiti u njihovom trenutnom obliku. Ti alati mogu funkcionirati samo s određenim verzijama ransomwarea te se možda neće moći koristiti s novijim verzijama koje budu objavljene nakon stvaranja ovih alata. Samo korisnici koji su kupili neki od Emsisoft paketa imaju pristup tehničkoj podršci za ove alate. 

777 decryptor

Ako su vaše datoteke šifrirane i imaju ekstenziju *.777, koristite ovaj dekriptor. Kako bi dekriptor učinkovito funkcionirao, možda će biti potrebno odabrati odgovarajuću verziju virusa na kartici postavki.

Al-Namrood decryptor

Apocalypse ransomware ima fork koji se zove Al-Namrood. Banda odgovorna za to uglavnom cilja poslužitelje s uključenim uslugama udaljene radne površine. Nazivi šifriranih datoteka mijenjaju se u.unavailable ili.disappeared, a za svaku datoteku generira se pismo s otkupninom s imenom *. Read Me.Txt. Ransomware upućuje žrtvu da stupi u kontakt s "fabianwosar@inbox.ru" ili "decryptioncompany@inbox.ru". Dekripter treba vaš ID da bi otključao vaše datoteke. Kartica "Opcije" mjesto je gdje se može postaviti ID. Prema zadanim postavkama, dekriptor će postaviti ID na ID povezan s platformom na kojoj radi. Obavezno unesite ID kako je navedeno u obavijesti o otkupnini, čak i ako to nije isti stroj na kojem je došlo do infekcije zlonamjernim softverom i enkripcije.

Amnesia decryptor

Metodu šifriranja AES-256 koristi ransomware pod nazivom Amnesia za šifriranje vaših datoteka. Izrađen je u programskom jeziku Delphi. Napomena o otkupnini pod naslovom "HOW TO RECOVER ENCRYPTED FILES.TXT" upućuje vas da kontaktirate "s1an1er111@protonmail.com" i u isto vrijeme on preimenuje šifrirane datoteke u *.amnesia. Možete ga pronaći na radnoj površini.

Danas je sjedište tvrtke Emsisoft na Novom Zelandu, ali održava globalnu prisutnost putem lokalnih timova u svim vremenskim zonama. Zlonamjerni softver ne spava, a ni mi.

 

iDrive autorised reseller