Emsisoft Ransomware decryptor

Otključajte svoje datoteke bez plaćanja otkupnine

Imajte na umu da ne postoji nikakvo jamstvo i da su ovi besplatni alati dani na korištenje "takvi kakvi jesu". Alati mogu biti kompatibilni samo s određenim iteracijama ransomwarea i možda neće biti kompatibilni s iteracijama objavljenim nakon izrade alata. Jedini klijenti koji mogu pristupiti tehničkoj pomoći za alate su oni koji su kupili neki Emsisoft paket.

777 decryptor

Ako su vaše datoteke šifrirane i imaju ekstenziju *.777, koristite ovaj dekriptor. Kako bi dekriptor učinkovito funkcionirao, možda će biti potrebno odabrati odgovarajuću verziju virusa na kartici postavki.

Al-Namrood decryptor

Apocalypse ransomware ima fork koji se zove Al-Namrood. Banda odgovorna za to uglavnom cilja poslužitelje s uključenim uslugama udaljene radne površine. Nazivi šifriranih datoteka mijenjaju se u.unavailable ili.disappeared, a za svaku datoteku generira se pismo s otkupninom s imenom *. Read Me.Txt. Ransomware upućuje žrtvu da stupi u kontakt s "[email protected]" ili "[email protected]". Dekripter treba vaš ID da bi otključao vaše datoteke. Kartica "Opcije" mjesto je gdje se može postaviti ID. Prema zadanim postavkama, dekriptor će postaviti ID na ID povezan s platformom na kojoj radi. Obavezno unesite ID kako je navedeno u obavijesti o otkupnini, čak i ako to nije isti stroj na kojem je došlo do infekcije zlonamjernim softverom i enkripcije.

Amnesia decryptor

Metodu šifriranja AES-256 koristi ransomware pod nazivom Amnesia za šifriranje vaših datoteka. Izrađen je u programskom jeziku Delphi. Napomena o otkupnini pod naslovom "HOW TO RECOVER ENCRYPTED FILES.TXT" upućuje vas da kontaktirate "[email protected]" i u isto vrijeme on preimenuje šifrirane datoteke u *.amnesia. Možete ga pronaći na radnoj površini.

Danas je sjedište tvrtke Emsisoft na Novom Zelandu, ali održava globalnu prisutnost putem lokalnih timova u svim vremenskim zonama. Zlonamjerni softver ne spava, a ni mi.

 

Korisni linkovi