Emsisoft Emergency Kit Pro

Posebno napravljen Emergency Antivirus skener program kit za pomoć, popravke i čišćenje računala drugih proizvođača od Malwarea i ostalih računalnih prijetnji

Verzija 2023.3.0.11851 – Objevljeno: 03/02/2023
Za Windows 10 (64 bit), Server 2016, i više

Kako Emsisoft Emergency Kit funkcionira

Emsisoft Emergency Kit sadrži zbirku programa koji se mogu koristiti bez instalacije softvera za traženje zlonamjernog softvera i čišćenje zaraženih računala.

Skener za hitne slučajeve

Emsisoft Emergency Kit Scanner uključuje snažni Emsisoft Scanner u kompletu s grafičkim korisničkim sučeljem. Skenirajte zaraženo računalo na viruse, Trojans, Ransomware, Spyware, Adware, Worms, Keyloggers i druge zlonamjerne programe.

Skener naredbenog retka

Ovaj skener sadrži istu funkciju kao i Emergency Kit Scanner, ali bez grafičkog korisničkog sučelja. Alat naredbenog retka napravljen je za profesionalne Emsisoft Emergency Kit korisnike i savršen je za batch poslove.

Da biste pokrenuli scan sa Emsisoft Commandline Scanner kit, izvršite sljedeće radnje:

- Otvorite prozor naredbenog retka (Pokreni: cmd.exe)
- Prebacite se na pogon USB ključa (npr: f :), a zatim u mapu izvršnih datoteka ( npr.: cd run)
- Pokrenite skener upisujući: a2cmd.exe

Sljedeće ćete vidjeti stranicu pomoći koja opisuje sve dostupne parametre.

Sljedeći je parametar primjer primjera za skeniranje pogona c: \ s omogućenom memorijom, tragovima (Registry) i aktivnom podrškom za arhivu. Otkriveni zlonamjerni softver premješta se u karantenu.

a2cmd.exe /f="c:\" /m /t /a /q="c:\quarantine\"

Danas je sjedište tvrtke Emsisoft na Novom Zelandu, ali održava globalnu prisutnost putem lokalnih timova u svim vremenskim zonama. Zlonamjerni softver ne spava, a ni mi.

 

iDrive autorised reseller