Anonymousi objavili poruku Rusima

Cyber ​​hakerska skupina Anonymous objavila je poruku posebno osmišljenu da dođe do ruskih građana, navodno pozivajući Ruse da ustanu protiv Putina i uklone ga s vlasti.

 

Prema slobodnom prijevodu koji su ponudili razni komentatori na Twitteru, isječak navodno djelomično kaže:

 

Zarobljeni ste iza željezne zavjese propagande, a vaša vlada vas pokušava spriječiti da budete dio međunarodnog razgovora, iz straha za ono što biste mogli saznati.

Režim Vladimira Putina provodi ratne zločine svojom nedavnom invazijom na Ukrajinu , koja je izazvala ogromnu izbjegličku krizu i nebrojene smrtne slučajeve.

Užasna je situacija u koju ste dovedeni, ali vaša jedina opcija da spriječite nadolazeći ekonomski kolaps i potencijalni svjetski rat je da poduzmete akcije za otpor ratu i režimu Vladimira Putina.

Putin je prinjeo rusko stanovništvo kao žrtvu. U ovom trenutku, najmirniji način na koji bi ovaj sukob mogao biti okončan bio bi da narod Rusije ustane protiv Putina i ukloni ga s vlasti.”

 

IZVOR The Guradian

Zaštitite uređaj sa Emsisoft Anti-Malware.


Je li vas antivirus iznevjerio? Mi nećemo. Preuzmite besplatnu probnu inačicu Emsisoft Anti-Malware i uvjerite se sami.

Image

Danas je sjedište tvrtke Emsisoft na Novom Zelandu, ali održava globalnu prisutnost putem lokalnih timova u svim vremenskim zonama. Zlonamjerni softver ne spava, a ni mi.

Korisni linkovi

Pratite nas