Emsisoft Anti-Malware u ožujku je osvojio nagradu VB100

Recenzije i nagrade

Emsisoft Anti-Malware u ožujku je osvojio nagradu VB100

Emsisoft nadogradnje
MIRKO • 6. travnja 2023 • 1 MIN ČITANJA

VB100 je certifikacijski test namijenjen testiranju sigurnosnih rješenja na računalima i serverima. Testove provodi Virus Bulletin Ltd, neovisno certifikacijsko tijelo koje već više od 20 godina testira, pregledava i uspoređuje sigurnosna rješenja.

Emsisoft je sudjelovao u testovima u ožujku 2023. godine i sretni smo što možemo objaviti da je Emsisoft Anti-Malware još jednom dobio certifikat!

Testovi su provedeni na fizičkim računalima ili virtualnim strojevima sa specifikacijama sličnim onima koje se nalaze u običnom poslovnom okruženju. Sigurnosni proizvodi su instalirani sa zadanim postavkama na čistoj instanci Windows 10 64 s instaliranim svim preporučenim ažuriranjima sustava Windows.

Da bi mu se dodijelio VB100 certifikat, sigurnosni proizvod mora postići sljedeće:

  • Otkriti najmanje 75 posto zlonamjernih procesa.
  • Generirajte ne više od 0,05 posto lažno pozitivnih rezultata.

Koji je rezultat postigao Emsisoft?

Emsisoft Anti-Malware otkrio je 99.29 posto od 1.836 zlonamjernih procesa dok je generirao nula lažno pozitivnih rezultata. 

Nakon tog rezultata Emsisoft je nagrađen VB100 A certifikatom otkrivanja zlonamjernog softvera!

Zaštitite uređaj sa Emsisoft Anti-Malware sigurnosnim rješenjima

Možda vas je vaš trenutni antivirus razočarao? Ne brinite, mi nećemo. Isprobajte besplatnu probnu verziju Emsisoft Anti-Malwarea i uvjerite se sami.

Image

Slični članci

Danas je sjedište tvrtke Emsisoft na Novom Zelandu, ali održava globalnu prisutnost putem lokalnih timova u svim vremenskim zonama. Zlonamjerni softver ne spava, a ni mi.

 

iDrive autorised reseller