Bitdefender i Emsisoft za povećanu zaštitu od zlonamjernog softvera

Bitdefender, najavio je partnerstvo s Emsisoftom, privatnom tvrtkom koja pruža otkrivanje i zaštitu virusa za više od 6 milijuna kućnih i poslovnih korisnika diljem svijeta.

Kako se broj sofisticiranih virusa, trojanaca, špijunskog softvera, keyloggera i rootkita povećava, austrijski Emsisoft odlučio je pojačati svoju softversku zaštitu s Bitdefender nagrađivanim tehnologijama.

Vodeći antivirusni mehanizam u industriji dodan je Emsisoft kućni i poslovni Anti-Malware sustavu i Emsisoft Emergency Kit, potpuno prijenosnom skeneru virusa čija popularnost tvrtki daje više od jednog posto globalnog tržišnog udjela u segmentu skeniranja.

“Prethodni mehanizam za skeniranje druge tvrtke zamijenili smo Bitdefenderom jer Bitdefender ima mnogo manje lažno pozitivnih rezultata, neometano funkcioniranje mehanizma za ažuriranje na mreži i, naravno, jednu od najboljih stopa otkrivanja,” rekao je izvršni direktor Emsisofta Christian Mairoll. “Kombiniranje Bitdefenderovih vrhunskih tehnologija s našim vlastitim sustavom za otkrivanje zaštitit će naše korisnike, bez obzira koliko su prijetnje zlonamjernog softvera opasne ili sofisticirane.”

“Bitdefender je vrlo zadovoljan partnerstvom s Emsisoftom kako bi mu omogućio pružanje visoke kvalitete i vrhunske zaštite od svih e-prijetnji za svoje korisnike diljem svijeta.” rekao je Peter Laakkonen, Bitdefenderov generalni direktor OEM-a i licenciranja tehnologije.

IZVOR Bitdefender

Zaštitite uređaj sa Emsisoft Anti-Malware.


Je li vas antivirus iznevjerio? Mi nećemo. Preuzmite besplatnu probnu inačicu Emsisoft Anti-Malware i uvjerite se sami.

Image

 

Danas je sjedište tvrtke Emsisoft na Novom Zelandu, ali održava globalnu prisutnost putem lokalnih timova u svim vremenskim zonama. Zlonamjerni softver ne spava, a ni mi.

Korisni linkovi

Pratite nas