Bitdefender i Emsisoft za povećanu zaštitu od zlonamjernog softvera

Bitdefender i Emsisoft za povećanu zaštitu od zlonamjernog softvera

  • VRIJEME ČITANJA: 3 MINUTE

Austrijski Emsisoft odlučio je ojačati svoju softversku zaštitu koristeći Bitdefender nagrađivane tehnologije kako raste broj sofisticiranih virusa, trojanaca, špijunskog softvera, keyloggera i rootkita, te je dodao Bitdefenderov algoritam u svoje proizvode Emsisoft Home and Business Anti-Malware System i Emsisoft Emergency Kit, (potpuno prijenosni skener virusa s udjelom od 1% globalnog tržišta u kategoriji skeniranja.

Prema Christianu Mairollu, izvršnom direktoru Emsisofta, "Zamijenili smo naš prethodni algoritam za skeniranje treće strane Bitdefenderom budući da Bitdefender nudi znatno manje lažno pozitivnih rezultata, besprijekoran algoritam za mrežno ažuriranje i, naravno, jednu od najvećih stopa otkrivanja." Bez obzira na to koliko su napadi zlonamjernog softvera rizični ili sofisticirani, Bitdefenderove najsuvremenije tehnologije u kombinaciji s našim vlastitim sustavom otkrivanja štite naše korisnike.

„Bitdefender je u stalnoj potrazi za novim načinima pružanja zaštite od zlonamjernog softvera svojim partnerima diljem svijeta. Emsisoft se tijekom godina pokazao kao kvalitetan i pouzdan partner, pa smo uvjereni da će naša suradnja biti izuzetno uspješna. Emsisoft i Bitdefender nastavit će surađivati ​​kako bi svojim korisnicima pružili najbolju moguću zaštitu od zlonamjernog softvera". izjavio je Peter Laakkonen, generalni direktor OEM-a i licenciranja tehnologije u Bitdefenderu

IZVOR Bitdefender

Zaštitite uređaj sa Emsisoft Anti-Malware sigurnosnim rješenjima

Možda vas je vaš trenutni antivirus razočarao? Ne brinite, mi nećemo. Isprobajte besplatnu probnu verziju Emsisoft Anti-Malwarea i uvjerite se sami.

Image

 

Slični članci

Danas je sjedište tvrtke Emsisoft na Novom Zelandu, ali održava globalnu prisutnost putem lokalnih timova u svim vremenskim zonama. Zlonamjerni softver ne spava, a ni mi.

 

iDrive autorised reseller