Emsisoft antivirus Business Security

Centralno upravljana kibernetička sigurnost za vaše uredske radne stanice, poslužitelje i udaljene radnike

Za Windows 7 / 8.1 / 10 /11 (Server 2008 R2 / 2012/2016/2019) - Verzija 2020.2.1.9977 - Objavljeno: 02.01.2022.

Tvrtke su platile milijarde u zahtjevima za otkupninom jer ih je sigurnost iznevjerila.

Ne budite sljedeća žrtva.

Emsisoft pojednostavljuje vašu sigurnost


"Ne računa se prepoznatiljivost imena antivirusa, već kvaliteta proizvoda i usluge koja stoji iza njega - a nitko ne čini antivirus bolji od Emsisofta."
Marin V. Emsisoft korisnik

Četiri dokazana zaštitna sloja za blokiranje mrežnih prijetnji na svim razinama


1. Web zaštita i sigurnost preglednika.

Ako korisnik pokuša pristupiti zlonamjernoj web stranici, Emsisoft Business Security će odmah blokirati vezu i spriječiti pristup. Vodeće rješenje za filtriranje bez iskorištavanja SSL-a

2. Zaštita datoteka u stvarnom vremenu
Ovaj zaštitni sloj u stvarnom vremenu provjerava sve preuzete i modificirane datoteke s nagrađivanim super brzim Emsisoft skenerom s "dva motora".
Uključujući strojno učenje (AI) za otkrivanje zlonamjernog softvera.

3. Blokator radnji
Kako bi zaustavio nove i najnovije prijetnje, Emsisoft Business Security kontinuirano prati ponašanje svih aktivnih procesa i odmah javlja upozorenje ako se otkrije sumnjiva aktivnost.

4. Anti-Ransomware
Prilagođeni nadzor ponašanja zaustavlja ransomware prije nego što može šifrirati dragocjene poslovne podatke.

Zaustavi Ransomware, prije nego što šifrira vaše datoteke.

Signature-based detection
Zahvaljujući našoj mreži za prikupljanje obavještajnih podataka i ekskluzivnom partnerstvu s ID Ransomware-om, brzo otkrivamo nove i nove prijetnje. Zbog toga smo često na prvom mjestu sa zaštitom od novih i novih prijetnji kako bi se vaše krajnje točke zaštitile u najkraćem mogućem roku.

Exploit detection
Prekida lance napada koje koristi ransomware. Otkrivanje i smanjenje površine napada u uobičajenim aplikacijama kao što je Microsoft Office osiguravaju da je ransomware blokiran, bilo da je vektor u emailu, nesigurnim RDP-om i sličnim

Behavior-based detection
Emsisoft Business Security stalno nadgleda radnje slične ransomware, poput manipulacije važnim procesima i javlja upozorenje, ako se otkrije sumnjivo ponašanje.

Ransomware-specific behavior
Automatski otkriva i blokira poznato ponašanje ransomwarea poput šifriranja velikog broja datoteka, ispuštanja dokumenta u obliku otkupnine ili pokušaja šifriranja ili brisanja sigurnosnih kopija.

Danas je sjedište tvrtke Emsisoft na Novom Zelandu, ali održava globalnu prisutnost putem lokalnih timova u svim vremenskim zonama. Zlonamjerni softver ne spava, a ni mi.

 

Korisni linkovi