Preuzimanje, instalacija i deinstalacija

,Preporučena instalacija: 30-dnevno besplatno probno razdoblje

Da biste besplatno testirali zaštitu, prvo nas KONTAKTIRAJTE kako bi vam otvorili besplatni 30 dnevni račun. Nakon što se prijavite s podacima koje Vam pošaljemo, preuzmite svoj personalizirani instalacijski program pomoću gumba ’Add device’ ili ‘Install protection’ u novootvorenom po-up prozoru.

emsisoft instalacija

Nakon instalacije preuzetog Emsisoft instalacijskog paketa, program će automatski povezati sa Cloud Emsisoft upravljačkom pločom i omogućiti sve značajke. Ovo je najbrži i najjednostavniji način instalacije.

Alternativni instalateri za posebne slučajeve uporabe

  • Web instalacijski program (MSI) - ovo je generički instalacijski program koji se ne povezuje automatski s vašim MyEmsisoft računom, već zahtijeva ručnu prijavu nakon instalacije putem skočnog prozora.
    Mali je, potpuno automatizirani web program za instaliranje koji će preuzeti i pokrenuti ispravne (x86 ili x64) datoteke na vašem računalu kako bi instalirao Emsisoft zaštitu. (~ 1 MB). Nakon instalacije, potpisi će biti ažurni.
  • Izvanmrežni instalacijski program (Inno Setup) - ako su vam potrebne izvanmrežne instalacije,
    može se koristiti ovaj instalacijski program koji se temelji na Inno Setupu i koji sadrži 32-bitne i 64-bitne datoteke (i sve datoteke potpisa / baze podataka) za sve podržane verzije sustava Windows. (~ 350 MB). I dalje će trebati ažuriranje potpisa nakon instalacije da bude aktualno.
  • 32-bitni MSI instalacijski program - Ako su vam potrebne instalacije temeljene na MSI-ju, ovaj 32-bitni MSI instalacijski program može se koristiti (sadrži samo 32-bitne datoteke) koji uključuje datoteke s potpisima. (~ 340 MB). I dalje će trebati ažuriranje potpisa nakon instalacije da bude aktualno.
  • 64-bitni MSI instalacijski program  - ako su vam potrebne instalacije temeljene na MSI-ju, ovaj 64-bitni MSI instalacijski program može se koristiti (sadrži samo 64-bitne datoteke) koji uključuje datoteke s potpisima. (~ 340 MB). I dalje će trebati ažuriranje potpisa nakon instalacije da bude aktualno.

 

Za automatizirane instalacije imajte na umu dostupne parametre instalatera .

Deinstalacija

Ako trebate deinstalirati program, to možete učiniti pomoću podataka na našoj stranici „ Kako u potpunosti deinstalirati Emsisoft proizvod “.

Nemojte samo brisati datoteke u programskoj mapi, jer to može dovesti do nestabilnosti sustava. Uvijek koristite program za deinstalaciju.

Slični članci

Vodič za konfiguraciju firewall-a

Potpuna deinstalacija Emsisoft

Danas je sjedište tvrtke Emsisoft na Novom Zelandu, ali održava globalnu prisutnost putem lokalnih timova u svim vremenskim zonama. Zlonamjerni softver ne spava, a ni mi.

 

iDrive autorised reseller