Potpuna deinstalacija Emsisoft

Emsisoft Anti-Malware

Da biste deinstalirali Emsisoft Anti-Malware, obično koristite alat Deinstaliraj program na upravljačkoj ploči sustava Windows 7 i 8.1 ili Aplikacije i značajke u sustavu Windows 10. Deinstalira se slično kao i bilo koji drugi program.

Slijedite upute programa za deinstalaciju i ponovno pokrenite računalo da biste primijenili promjene. Ponovno pokretanje je obavezno radi kompletne deinstalacije.

U rijetkim slučajevima nepotpune deinstalacije možete upotrijebiti Emsiclean da biste uklonili sve preostale tragove programa.

Emsisoft Emsisoft Emergency Kit

Emsisoft Emergency Kit je prijenosni softver i ne instalira datoteke izvan instalacijske mape. Prema zadanim postavkama ovo je C: \ EEK

Ponovo pokrenite računalo. Ovo će iz memorije isprazniti upravljački program Emsisoft Emergency Kit. Uklonite instalacijsku mapu, prema zadanim postavkama C: \ EEK, i bilo koju ikonu Emsisoft Emergency Kit s radne površine.

Proizvod sada treba deinstalirati. U rijetkim slučajevima nepotpune deinstalacije možete upotrijebiti Emsiclean da biste uklonili sve preostale tragove programa.

Koristeći Emsiclean

U rijetkim slučajevima nepotpune deinstalacije programa Emsisoft Anti-Malware ili Emsisoft Emergency Kit, pomoću programa Emsiclean možete ukloniti sve preostale tragove programa.

  1. Preuzmite Emsiclean sa sljedeće veze: https://dl.emsisoft.com/Emsiclean.zip
     Pokrenite Emsiclean s administrativnim pravima. Prikazat će vam se poruka u vezi s pravilima o privatnosti programa. Morate potvrditi svoj pristanak da biste nastavili.
  2. Emsiclean će skenirati vaše računalo radi pronalaska datoteka koje su možda ostale nakon deinstalacije i ponuditi mogućnost njihovog uklanjanja. Trenutno ne odlučite ukloniti ove tragove.
  3. Pri donjem desnom kutu nalazi se gumb "Zatvori Emsisoft Clean". Kliknite ovaj gumb da biste zatvorili program bez primjene promjena na računalu.
  4. Emsiclean će spremiti zapisnik na radnu površinu kada se zatvori (proći će nekoliko sekundi prije nego što se zapisnik pojavi).
  5. Otvorite poveznicu za podršku s  ove stranice  i priložite zapisnik koji je kreirao Emsiclean. U poruci navedite da ste slijedili ovaj vodič. Zadnji korak omogućuje vam primanje uputa od naših stručnjaka prije nego što nastavite. Također je moguće postupiti na vlastiti rizik bez savjeta, no mi ne snosimo odgovornost za štetu koja bi mogla nastati korištenjem ovog softvera bez nadzora stručnjaka Emsisoft-a. Jasno naznačite koji ste od naših programa pokušavali deinstalirati u slučajevima kada je instalirano više njih.

Emsisoft Mobile Security

Da biste deinstalirali aplikaciju, idite na izbornik Postavke uređaja, a zatim odaberite „Aplikacije“ ili „Upravitelj aplikacija“, potražite Emsisoft Mobile Security i dodirnite ga za deinstalaciju. Možete i potražiti ikonu aplikacije na zaslonu aplikacije na uređaju, dodirnuti je i zadržati prst na zaslonu dok ne premjestite ikonu, povući je u smeće prikazano na vrhu zaslona.

Da biste deinstalirali aplikaciju, morat ćete onemogućiti Emsisoft Mobile Security kao administratora uređaja. Jednostavno slijedite poruke tijekom postupka deinstalacije da biste to učinili. Ako ste već postavili zaštitu od krađe, definirali ste i PIN kôd - možda ćete trebati unijeti ovaj PIN kôd da biste mogli onemogućiti Emsisoft Mobile Security kao administratora uređaja.

{backbutton}

Slični članci

Vodič za konfiguraciju firewall-a

Preuzimanje, instalacija i deinstalacija

Danas je sjedište tvrtke Emsisoft na Novom Zelandu, ali održava globalnu prisutnost putem lokalnih timova u svim vremenskim zonama. Zlonamjerni softver ne spava, a ni mi.

 

iDrive autorised reseller