• H. Dunanta 1, Zagreb
 • 01 5585 266

Vodič za konfiguraciju firewall-a

Sljedeći poslužitelji i priključci mogu se otvoriti u firewall-u kako bi Emsisoft proizvodi mogli ispravno raditi. Povezane IP adrese ne mijenjaju se često ako vaš firewall podržava samo IP unose, ali se mogu mijenjati bez upozorenja. Sve veze se TCP izlaze pomoću HTTPS porta 443:

 • redir.emsisoft.com
 • arctic.emsisoft.com
 • update.emsisoft.com
 • support.emsisoft.com

To su zamjenska imena i regionalna, a IP adrese mogu se promijeniti svakog trenutka.

 • dl.emsisoft.com
 • cdn.emsisoft.com

Potpuna deinstalacija Emsisoft

Emsisoft Anti-Malware

Da biste deinstalirali Emsisoft Anti-Malware, obično koristite alat Deinstaliraj program na upravljačkoj ploči sustava Windows 7 i 8.1 ili Aplikacije i značajke u sustavu Windows 10. Deinstalira se slično kao i bilo koji drugi program.

Slijedite upute programa za deinstalaciju i ponovno pokrenite računalo da biste primijenili promjene. Ponovno pokretanje je obavezno radi kompletne deinstalacije.

U rijetkim slučajevima nepotpune deinstalacije možete upotrijebiti Emsiclean da biste uklonili sve preostale tragove programa.

Emsisoft Emsisoft Emergency Kit

Emsisoft Emergency Kit je prijenosni softver i ne instalira datoteke izvan instalacijske mape. Prema zadanim postavkama ovo je C: \ EEK

Ponovo pokrenite računalo. Ovo će iz memorije isprazniti upravljački program Emsisoft Emergency Kit. Uklonite instalacijsku mapu, prema zadanim postavkama C: \ EEK, i bilo koju ikonu Emsisoft Emergency Kit s radne površine.

Proizvod sada treba deinstalirati. U rijetkim slučajevima nepotpune deinstalacije možete upotrijebiti Emsiclean da biste uklonili sve preostale tragove programa.

Koristeći Emsiclean

U rijetkim slučajevima nepotpune deinstalacije programa Emsisoft Anti-Malware ili Emsisoft Emergency Kit, pomoću programa Emsiclean možete ukloniti sve preostale tragove programa.

 1. Preuzmite Emsiclean sa sljedeće veze: https://dl.emsisoft.com/Emsiclean.zip
   Pokrenite Emsiclean s administrativnim pravima. Prikazat će vam se poruka u vezi s pravilima o privatnosti programa. Morate potvrditi svoj pristanak da biste nastavili.
 2. Emsiclean će skenirati vaše računalo radi pronalaska datoteka koje su možda ostale nakon deinstalacije i ponuditi mogućnost njihovog uklanjanja. Trenutno ne odlučite ukloniti ove tragove.
 3. Pri donjem desnom kutu nalazi se gumb "Zatvori Emsisoft Clean". Kliknite ovaj gumb da biste zatvorili program bez primjene promjena na računalu.
 4. Emsiclean će spremiti zapisnik na radnu površinu kada se zatvori (proći će nekoliko sekundi prije nego što se zapisnik pojavi).
 5. Otvorite poveznicu za podršku s  ove stranice  i priložite zapisnik koji je kreirao Emsiclean. U poruci navedite da ste slijedili ovaj vodič. Zadnji korak omogućuje vam primanje uputa od naših stručnjaka prije nego što nastavite. Također je moguće postupiti na vlastiti rizik bez savjeta, no mi ne snosimo odgovornost za štetu koja bi mogla nastati korištenjem ovog softvera bez nadzora stručnjaka Emsisoft-a. Jasno naznačite koji ste od naših programa pokušavali deinstalirati u slučajevima kada je instalirano više njih.

Emsisoft Mobile Security

Da biste deinstalirali aplikaciju, idite na izbornik Postavke uređaja, a zatim odaberite „Aplikacije“ ili „Upravitelj aplikacija“, potražite Emsisoft Mobile Security i dodirnite ga za deinstalaciju. Možete i potražiti ikonu aplikacije na zaslonu aplikacije na uređaju, dodirnuti je i zadržati prst na zaslonu dok ne premjestite ikonu, povući je u smeće prikazano na vrhu zaslona.

Da biste deinstalirali aplikaciju, morat ćete onemogućiti Emsisoft Mobile Security kao administratora uređaja. Jednostavno slijedite poruke tijekom postupka deinstalacije da biste to učinili. Ako ste već postavili zaštitu od krađe, definirali ste i PIN kôd - možda ćete trebati unijeti ovaj PIN kôd da biste mogli onemogućiti Emsisoft Mobile Security kao administratora uređaja.

Povratak

Preuzimanje, instalacija i deinstalacija

,Preporučena instalacija: 30-dnevno besplatno probno razdoblje

Da biste besplatno testirali zaštitu, prvo nas KONTAKTIRAJTE kako bi vam otvorili besplatni 30 dnevni račun. Nakon što se prijavite s podacima koje Vam pošaljemo, preuzmite svoj personalizirani instalacijski program pomoću gumba ’Add device’ ili ‘Install protection’ u novootvorenom po-up prozoru.

emsisoft instalacija

Nakon instalacije preuzetog Emsisoft instalacijskog paketa, program će automatski povezati sa Cloud Emsisoft upravljačkom pločom i omogućiti sve značajke. Ovo je najbrži i najjednostavniji način instalacije.

Alternativni instalateri za posebne slučajeve uporabe

 • Web instalacijski program (MSI) - ovo je generički instalacijski program koji se ne povezuje automatski s vašim MyEmsisoft računom, već zahtijeva ručnu prijavu nakon instalacije putem skočnog prozora.
  Mali je, potpuno automatizirani web program za instaliranje koji će preuzeti i pokrenuti ispravne (x86 ili x64) datoteke na vašem računalu kako bi instalirao Emsisoft zaštitu. (~ 1 MB). Nakon instalacije, potpisi će biti ažurni.
 • Izvanmrežni instalacijski program (Inno Setup) - ako su vam potrebne izvanmrežne instalacije,
  može se koristiti ovaj instalacijski program koji se temelji na Inno Setupu i koji sadrži 32-bitne i 64-bitne datoteke (i sve datoteke potpisa / baze podataka) za sve podržane verzije sustava Windows. (~ 350 MB). I dalje će trebati ažuriranje potpisa nakon instalacije da bude aktualno.
 • 32-bitni MSI instalacijski program - Ako su vam potrebne instalacije temeljene na MSI-ju, ovaj 32-bitni MSI instalacijski program može se koristiti (sadrži samo 32-bitne datoteke) koji uključuje datoteke s potpisima. (~ 340 MB). I dalje će trebati ažuriranje potpisa nakon instalacije da bude aktualno.
 • 64-bitni MSI instalacijski program  - ako su vam potrebne instalacije temeljene na MSI-ju, ovaj 64-bitni MSI instalacijski program može se koristiti (sadrži samo 64-bitne datoteke) koji uključuje datoteke s potpisima. (~ 340 MB). I dalje će trebati ažuriranje potpisa nakon instalacije da bude aktualno.

 

Za automatizirane instalacije imajte na umu dostupne parametre instalatera .

Deinstalacija

Ako trebate deinstalirati program, to možete učiniti pomoću podataka na našoj stranici „ Kako u potpunosti deinstalirati Emsisoft proizvod “.

Nemojte samo brisati datoteke u programskoj mapi, jer to može dovesti do nestabilnosti sustava. Uvijek koristite program za deinstalaciju.

Danas je sjedište tvrtke Emsisoft na Novom Zelandu, ali održava globalnu prisutnost putem lokalnih timova u svim vremenskim zonama. Zlonamjerni softver ne spava, a ni mi.

Korisni linkovi

Pratite nas