Emsisoft Sigurnost preglednika

Emsisoft Browser Security je lagano proširenje preglednika, trenutno dostupno za Chrome, Firefox i Edge, koje ne samo da blokira pristup web stranicama koje distribuiraju zlonamjerni softver, već i sprječavaju napade krađe identiteta koji pokušavaju ukrasti vaše lozinke.

Ovako radi:

Svaki put kada posjetite novu web stranicu, ona jednom šalje izračunatu hash vrijednost naziva domene našim poslužiteljima, a zatim prima popis odgovarajućih uzoraka koji se lokalno primjenjuju na vašem računalu. Ti se obrasci zatim čuvaju za uzastopne posjete stranicama na istom hostu/domeni, što ne samo da značajno ubrzava uparivanje, već također osigurava da Emsisoft i njegovi zaposlenici nikada neće znati što radite na određenoj web stranici.

Imajte na umu da većina sličnih proširenja preglednika šalje svaku posjećenu adresu web-mjesta nekim poslužiteljima u oblaku, dopuštajući njihovim dobavljačima da prate sve vaše aktivnosti pregledavanja weba.

Emsisoft Browser Security blokirao je web mjesto za krađu identitetaEmsisoft Browser Security blokirao je web-mjesto za krađu identiteta

Skočni prozor alatne trake Emsisoft Browser Security
Instalacija
Prilikom pokretanja Emsisoft Anti-Malware, od vas će se tražiti da instalirate Emsisoft Browser Security, ako je omogućena postavka "Browser Security verification" u postavkama "Notifications":

Emsisoft Anti-Malware obavijest za instalaciju Emsisoft Browser Security
Instaliraj sada: Otvorit će se trgovina proširenja preglednika gdje možete jednostavno kliknuti gumb za instaliranje
Kasnije: Ponovno ćete se podsjetiti za 4 sata.
Ne instaliraj: Nema više zahtjeva za instalaciju. Onemogućuje postavku "Obavijesti" "Provjere sigurnosti preglednika".
Imajte na umu da opcija “Ne prikazuj više” nije dostupna korisnicima koji nemaju administratorska dopuštenja u Emsisoft Anti-Malware.

Ručna instalacija je potrebna jer se proširenja preglednika pokreću u odvojenom sigurnosnom kontekstu koji sprječava izravnu komunikaciju s Emsisoft Anti-Malware. Proširenje se kontinuirano ažurira kroz trgovine proširenja.

Emsisoft Browser Security radi neovisno o Emsisoft Anti-Malware. Upravlja vlastitim popisom izuzetaka, koji se sinkronizira na svim vašim uređajima od strane vašeg preglednika kada ste prijavljeni.

Emsisoft Browser Security može se besplatno nabaviti u trgovinama proširenja:

Nabavite Emsisoft Browser Security za Chrome
Nabavite Emsisoft Browser Security za Firefox
Nabavite Emsisoft Browser Security za Edge
Proširenje također mogu koristiti drugi preglednici bazirani na Chromiumu koji dolaze s podrškom za proširenja za Chrome, kao što su Opera i drugi. Pogledajte njihove korisničke vodiče kako instalirati proširenja za Chrome.

Ocijenite ovu stavku:
1.00
Pošalji ocjenu

Related Articles

Danas je sjedište tvrtke Emsisoft na Novom Zelandu, ali održava globalnu prisutnost putem lokalnih timova u svim vremenskim zonama. Zlonamjerni softver ne spava, a ni mi.

 

Korisni linkovi