Emsisoft Upute za pomoć oko rješavanje problema sa Malware

Svi korisnici foruma podrške za Emsisoft koji trebaju pomoć za uklanjanje zlonamjernog softvera Malware moraju se pridržavati dolje navedenih uputa:

Većina našeg pomoćnog osoblja na forumu radi od ponedjeljka do petka. Trudimo se odgovoriti na sve objave u roku od 24 sata od objave, ali imajte na umu da ako objavite bilo kada u kasno popodne ili navečer u petak ili bilo kada u subotu ili nedjelju, odgovor nećete dobiti do ponedjeljka. Također, imajte na umu da naši tehničari za podršku možda nisu u istoj vremenskoj zoni kao i vi, pa bi moglo postojati nekoliko sati razlike između objave i tehničara koji radi u vašem slučaju za podršku.

Sljedeće smjernice su za Pomoć, moje je računalo zaraženo! Forum za podršku. Zamišljeni su da vam pomognu, da tehničarima, pružite dovoljno informacija za početak izrade plana za čišćenje vašeg stroja.

  • Emsisoft ne odobrava upotrebu piratskog / ilegalnog softvera. Ako se takav softver nađe na vašem računalu, tehničar koji vam pomaže, umože zahtjevati na tome da se Piratski/ilegalni softver ukloni. Pridržavamo pravo odbiti pomoć svima koji ne žele deinstalirati Piratski/ilegalni softvare.
  • Inzistiramo na tome da svatko tko prima pomoć, ovdje na forumima za podršku Emsisoft-u, instalira program protiv zlonamjernog softvera u najmanju ruku radi zaštite svog sustava.
    Pokrenite samo jednu nit koja traži pomoć. Sva pitanja držite u svojoj niti. NE započinjte novu temu.

NEMOJTE pokrenuti više topica povezanih s istim problemom.

Ako ne znate, stanite i pitajte! Ne nastavljaj dalje.

Nastavite odgovarati dok vam se ne prikaže "U redu" (Samo zato što ne vidite problem ne znači da ga nema)

Nakon što je vaš slučaj riješen, topic će biti zatvoren.

Tipic će se zatvoriti nakon 72 sata neaktivne aktivnosti.

NE otvarajte dodatne tipice istog problema, nešto poput "HELP1 !!!! 11111 !!! 1!" i takve.

NE upotrebljavajte bilo koji oblik Haxor, Leet speak, Netspeak, IM govor i slično u bilo kojim postovima na ovom forumu. Koristite samo pravilan pravopis, gramatiku, interpunkciju i velika slova. Što više vremena osoba koja vam pomaže mora provesti pokušavajući shvatiti što govorite, duže će im trebati da formuliraju odgovor.

NE postavljajte zahtjev za pomoć na tuđem topicu. To može dovesti do zbrke, a vaš će se post izbrisati s porukom da pokrenete vlastiti topic.

NE šaljite privatne poruke tražeći pomoć.

NE šaljite e-poštu tražeći pomoć, ako niste korisnik plaćene Emsisoft zaštite

NE odgovarajte ni na jednu temu, nudeći pomoć ili bilo kakve komentare bilo koje vrste u niti za uklanjanje zlonamjernog softvera, osim ako vam nije odobreno izričito dopuštenje od strane administratora ili moderatora.

Related Articles

Danas je sjedište tvrtke Emsisoft na Novom Zelandu, ali održava globalnu prisutnost putem lokalnih timova u svim vremenskim zonama. Zlonamjerni softver ne spava, a ni mi.

 

Korisni linkovi