Novo u 2022.3: Filtriranje sadržaja

Naše najnovije ažuriranje softvera je ovdje! U 2022.3 imamo uzbudljivu novu značajku koja će vam pomoći da vaši korisnici budu sigurni i produktivni:

Novo filtriranje sadržaja
Poznato je da neke vrste web-mjesta imaju negativan utjecaj na produktivnost, a drugima radnici (ili djeca) uopće ne bi trebali pristupiti. Naša nova značajka filtriranja sadržaja omogućuje vam da jednim klikom blokirate sljedeće kategorije web-mjesta:

 • Neželjeni programi:
  web-mjesta koja sadrže preuzimanja reklamnog softvera i druga web-mjesta koja obmanjuju ili imaju negativne učinke na vašu privatnost.
 • Pornografija:
  web stranice koje se bave distribucijom sadržaja koji nisu prikladni za maloljetnike.
 • Kockanje:
  web stranice povezane s kockanjem na mreži, uključujući virtualni poker, kockarnice i sportsko klađenje.
 • Društveni mediji:
  web stranice koje korisnicima omogućuju stvaranje i dijeljenje sadržaja ili sudjelovanje u društvenim mrežama.
 • Lažne vijesti:
  web-mjesta koja namjerno objavljuju lažne vijesti kao što su prijevare, propaganda i dezinformacije, a navodno su stvarne vijesti.

Kako omogućiti filtriranje sadržaja?
Nove postavke možete pronaći isključivo u Emsisoft Management Console . Filtriranje možete omogućiti na razini uređaja u Protection Settings ili za cijele grupe uređaja u Workspace Protection Policies.

filtriranje sadrzaja emsisoft

Emsisoft postavke filtriranja sadržaja

Imajte na umu da ove postavke neće biti dostupne u Emsisoft softveru za zaštitu krajnjih točaka na vašoj radnoj površini. Može ih konfigurirati samo administrator radnog prostora putem Emsisoft Management Console iz sigurnosnih razloga.

Sva poboljšanja 2022.3 ukratko

Zaštita uređaja (desktop)

 • Nova značajka filtriranja sadržaja.
 • Nekoliko manjih izmjena i popravaka.

Upravljačka konzola (web aplikacija)

 • Nova značajka filtriranja sadržaja.
 • Poboljšano korisničko sučelje.
 • Nekoliko manjih izmjena i popravaka.

Kako instalirati novu verziju
Kao i uvijek, sve dok su automatska ažuriranja omogućena u softveru, primit ćete najnoviju verziju automatski tijekom redovito zakazanih ažuriranja, koja su prema zadanim postavkama svaki sat.

Napomena za Enterprise korisnike: Ako ste odabrali primanje ažuriranja "Odgođeno" u postavkama ažuriranja za svoje klijente, oni će primiti novu verziju softvera ne ranije od 30 dana nakon uobičajene "Stabilne" dostupnosti. To vam daje vremena da izvršite interne testove kompatibilnosti prije nego što se nova verzija automatski uvede vašim klijentima.


EMSI

Osnivač i izvršni direktor Emsisofta. Godine 1998., kada sam imao 16 godina, takozvani 'prijatelj' mi je poslao datoteku preko ICQ-a koja je neočekivano otvorila moj CD-ROM pogon, što me jako uplašilo. To je označilo početak mog puta u borbi protiv trojanaca i drugog zlonamjernog softvera.


 

Danas je sjedište tvrtke Emsisoft na Novom Zelandu, ali održava globalnu prisutnost putem lokalnih timova u svim vremenskim zonama. Zlonamjerni softver ne spava, a ni mi.

Korisni linkovi

Pratite nas